Kanalen

Tijdens de schoolvakanties (uitgezonderd van de kerstvakantie) kunnen kinderen van 7 tot 14 jaar bij Arkades terecht voor waanzinnige workshops. Inschrijven gebeurt per volledige dag. We gaan telkens van start om 9u en eindigen de dag om 16u. Er worden minimum 2 en maximum 4 workshops aangeboden. De meeste workshops passen binnen STEM (Science, technology, engineering en mathematics), maar ook taal, cultuur, theater en filosofie komen aan bod. We vormen 2 leeftijdsgroepen: de 7- tot 9-jarigen en de 10- tot 14-jarigen. Afhankelijk van het niveau van de deelnemer kan aangesloten worden bij een andere groep. Groepen bestaan uit max. 10 deelnemers. Bij meer wordt extra coaching voorzien. Op die manier kan het individuele leertraject van een deelnemer goed opgevolgd worden (zeker interessant voor meer- of hoogbegaafde kinderen).

Inschrijven gebeurt steeds via de onlineformulieren. Na betaling is de inschrijving definitief. Ongeveer een week voor de start volgt nog een update met praktische afspraken en regelingen.  

Fiscale attesten voor -12-jarigen worden automatisch toegezonden. Aangezien onze deelnemers uit alle regio's komen, wordt carpoolen gepromoot.


Het VIP package: gekende Arkadeswerking met uitdagende activiteiten.

Het VIP Challenge package is exclusief voor het meer- of hoogbegaafde kind. De aanpak vertrekt dan volledig vanuit HB-expertise: mindset, coöperatieve leerstrategieën, omgaan met uitdagingen en falen... Dezelfde onderwerpen komen aan bod maar de deelnemers zitten in aparte groepen.

Deelname volgens 2 categorieën:
- VIP package: € 30/dag (minstens 2 dagen)
- VIP Challenge package: €45/dag (minstens 3 dagen, €200 voor 5-daagse)

Wees er snel bij want de vorige vakantiewerkingen waren steeds volzet!  

Krokus@Arkades 2018

Inschrijven kan al:

- woensdag 14/2 tot en met vrijdag 16/2/2018: KLIK HIER om in te schrijven

Pasen@Arkades 2018

Inschrijven kan al:

- dinsdag 10/4 tot en met vrijdag 13/4/2018: KLIK HIER om in te schrijven 

Zomer@Arkades 2018

Inschrijven kan al:

- week 1: maandag 2/7 tot en met vrijdag 6/7/2018: KLIK HIER om in te schrijven 

- week 2: maandag 9/7 tot en met vrijdag 13/7/2018: KLIK HIER om in te schrijven